Skin Candy

Scandinavian Skin Candy: de nieuwe manier van ontharen met suiker.

Scandinavian Skin Candy is niet alleen suikerontharing maar ook huidverzorging.

Skin Candy is een professioneel, met Xylitol versterkt sugaring merk uit Finland. Alle gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar maakt.

Alle pasta’s zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen waardoor ze veilig zijn om te  gebruiken. Zelfs voor mensen met een allergie, droge psoriasis of droge jeukende eczeem.

Alle pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën voorkomt. Door toevoeging van Xylitol bevat het suikeralcoholen die de pasta’s ook hydraterend en antibacterieel maken.

Met de zoete methode wordt het haar verwijderd in de groeirichting. Hierdoor is het haar dieper uit de follikel te verwijderen. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.

Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer.

Skin Candy is kan worden toegepast bij zowel vrouwen als mannen. Met deze methode kan ongewenst haar op alle delen van het lichaam verwijderd worden.

  • Armen
  • Gezicht
  • Borst
  • Oksels
  • Rug
  • Intieme delen
  • Benen

Met Skin Candy kun je zelfs de kortste haartjes al verwijderen. De aanbevolen lengte is 5-7 mm. Deze methode maakt het mogelijk om een volledige haarverwijdering uit te voeren met langdurige resultaten. Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken, het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.

Scandinavian Skin Candy pasta’s blijven niet aan levende huidcellen kleven. De levende cellen zijn vochtig, en aangezien al de pasta’s wateroplosbaar zijn, verwijderd de pasta alleen dode huidcellen van het huidoppervlak.

Doet het pijn?

De eerste keer dat het haar wordt verwijderd is het niet volledig pijnloos omdat de haren vastzitten in de huid, maar door een regelmatige ontharing vermindert en verzwakken de haren dusdanig dat het bijna pijnloos wordt.